Nieuw in Het Arsenaal in Naarden-Vesting: Kloosterman Exclusief
Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Keuken merken>Ballerina keukens

Ballerina keukens, voor alle maten en vormen die u maar wenst!

Horst keukensWat is voor u de perfecte keuken?

De perfecte keuken voor u is, de keuken die aan al uw wensen voldoet. Ballerina keukens heeft dan ook verschillende lijnen keukens en kan hierdoor de keuken maken die een bijdragen levert aan uw kookgemak!

Met de speciale keukenlijn van Ballerina keukens is heel veel mogelijk, zo kunt u hiermee alle kanten op met verschillende soorten kasten en fronten. Ook de maat van de keuken kunt u zelf bepalen. Omdat tegenwoordig de mensen niet alleen ouder maar ook langer worden voldoet de traditionele werkhoogte niet meer voor iedereen. De keuken heeft in deze tijd dan ook een andere functie dan vroeger. Het dagelijkse leven speelt zich meer af in de keuken waardoor het gemak in uw keuken des te meer voorop moet staan. Door de verschillende aanpassingen die mogelijk zijn worden de werkzaamheden verlicht, waardoor het kokkerellen prettiger wordt. Ook voor minder valide mensen wordt door deze aanpassingen het werk in de keuken makkelijker gemaakt.

Meer informatie over Ballerina keukens?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Laat u terugbellen